The smart Trick of آیا بیماری گال مسری است That No One is Discussing
The smart Trick of آیا بیماری گال مسری است That No One is Discussing
Blog Article
فال حافظ روزانه شنبه ۱۱ فروردین ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر دقیق
شاید بد نباشد قبل از اینکه از روشهای درمان قطعی بیماری گال بگوییم، علل ابتلا به این بیماری را بررسی کنیم. گال که درواقع نوعی انگل است، زیر پوست فرد مبتلا را سوراخ کرده، به اصطلاح تونلهایی را برای تخم گذاری خود ایجاد میکند. بعد از باز شدن تخمها، حشره نوزاد گال به سطح پوست میآید تا زندگی خود را در سطح پوست گذرانده و به دیگر قسمتها و یا بدن افراد دیگر راه پیدا کند. بدن شما نسبت به این انگل هشت پا، واکنش نشان میدهد و به همین دلیل است که خارش در پوست شما ایجاد میشود.
این نوع تماس نزدیک بین افراد یک خانه یا در شرایط زیر اتفاق میافتد:
کاشت گل نخل آریکا در گلدان و باغچه + زمان پرورش و شرایط نگهداری آرکا
علت ابتلا به بیماری گال، آلودگی به نوعی انگل به نام مایت است. این انگلها با ایجاد تونل روی پوست و تخمگذاری در آن باعث خارش شدید پوست میشوند. راههای انتقال این بیماری از طریق تماس مستقیم پوستی، مبلمان، لباس و ملحفه آلوده و رابطه جنسی است.
ابتدا، مایع سفید کننده و آب را به نسبت یک به سه با هم مخلوط کنید.
یادتان باشد که داروی بیماری گال را فقط با تجویز پزشک متخصص تهیه و استفاده کنید؛ زیرا داروهای دیگر شاید خارش شما را کمتر کنند اما بیماری را به طور کامل ریشه کن نخواهند کرد. پزشک با معاینه پوست شما، با بررسی نوع سوراخهای ایجاد شده بر روی پوست و با نمونه برداری و بررسی کردن آنها در زیر میکروسکوپ، حضور انگل و تخمکها را بر روی پوست شما تشخیص داده و برای درمان قطعی بیماری گال، داروی مورد نیاز را تجویز خواهد کرد.
طراحی های بهاری و شیک ناخن با رنگ سبز پاستلی
افرادی که با فرد آلوده در تماس نزدیک هستند ممکن است آلوده شده ولی علائمی نداشته باشند و مایت را به دیگران انتقال دهند.
ما دریافتیم که بهطور کلی، هیچ اختلاف مشخصی به لحاظ اثربخشی میان پرمترین در مقایسه با ایورمکتین سیستمیک یا موضعی وجود نداشت.
البته در اکثر مواقع جهت تشخیص بیماری گال، نیاز به برداشتن یک لایه از روی پوست نیست.
تقریبا تمامی مطالعات در آسیای جنوبی یا آفریقای شمالی به اجرا درآمده بیماری گال در صورت بودند، جایی که این بیماری شایعتر بوده، و با فقر رابطه دارد.
در صورت تشخیص ابتلا به بیماری گال توسط پزشک، نیاز است که فرد هرچه زودتر اقدام به درمان بیماری کند. تشخیص این بیماری توسط پزشک عمومی، متخصص داخلی، اطفال، متخصص پوست و پزشک خانواده امکانپذیر است.
روغن درخت چای یک درمان موضعی موثر برای گال است، چون این ماده حساسیت را کم می کند و خارش روی پوست را تسکین می دهد، اما این ماده به خوبی برای درمان تخم هایی که در عمق پوست قرار گرفته اند عمل نمی کند.